In 1994 ben ik begonnen aan een studie rechten aan de Universiteit Utrecht. Al vrij vroeg in de studie ben ik mij zo veel als mogelijk gaan richten op het Personen- en familierecht. Niet alleen bezig zijn met juridische zaken, maar ook oog hebben voor het menselijke aspect sprak mij hierbij erg aan. Tijdens mijn studie heb ik onder meer ervaring opgedaan bij de rechtswinkel in Huizen, waarbij het persoonlijk contact met cliënten mij erg aansprak.

Familierecht

Sinds 1998 ben ik werkzaam als advocaat. Al vrij snel hierna heb ik mij gespecialiseerd in het Personen- en familierecht. Mijn specialismen omvatten echtscheidingen, beëindiging van samenlevingscontracten, opstellen van ouderschapsplannen, wijzigingen van kinderalimentatie en partneralimentatie, boedelverdelingen en omgangsproblematiek.

Vanaf 2006 tot 2015 ben ik partner in de maatschap Neslo & Wesdorp Advocaten geweest. Sinds juni 2015 ben ik werkzaam onder de naam Advocatenkantoor mr. J.A. Wesdorp en werk ik nauw samen met mijn secretaresse Carolina. In mijn praktijk ben ik ongeveer de helft van de tijd als advocaat-mediator en de andere helft van de tijd als familierechtadvocaat werkzaam.

joyce geheel blanco

Mediation

Ik ben sinds 2002 lid van vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS). Als gecertificeerd mediator is ben ik aangesloten bij de Mediatorsfederatie Nederland (MfN).

Als advocaat-mediator begeleid ik beide ex partners bij het maken van afspraken. Omdat zij vaak nog een lange tijd (bijvoorbeeld als ouders) verbonden aan elkaar zijn vind ik het belangrijk om ervoor te zorgen dat niet alleen problemen worden opgelost, maar dat er ook gewerkt wordt aan het versterken van het onderlinge begrip.

Beide partijen hebben bij het maken van afspraken meer de regie in eigen hand. Afspraken welke via mediation worden gemaakt blijken in de praktijk vaak veel beter te werken dan beslissingen welke rechters nemen.

 Advocaat

Als familierechtadvocaat stel ik alles in het werk om de (zakelijke) belangen van cliënten te behartigen, zonder daarbij het welzijn van eventueel betrokken kinderen uit het oog te verliezen. Deze aanpak blijkt in de praktijk zeer succesvol te zijn.

No nonsense

Welke ‘juridische pet’ ik ook op heb, ik ben mij er absoluut van bewust dat cliënten doorgaans een roerige tijd doorgaan. Voor mij is het de uitdaging om hen op zo’n goed mogelijke wijze hier doorheen te leiden.

Contact

U kunt via mijn website of secretariaat contact opnemen om een afspraak te maken.